Antena Meniu Search
x

Mihai, asasinul Alinei, fata ucisă la Alba Iulia, vâna prostituate pe internet

Sub masca unui tânăr informatician, se ascundea un maniac sexual! Mihai, asasinul Alinei, fata ucisă la Alba Iulia, avea un adevărat catalog al tinerelor care îşi vindeau trupul.

Vezi și

Sub masca unui tânăr informatician, se ascundea un maniac sexual! Mihai, asasinul Alinei, fata ucisă la Alba Iulia, avea un adevărat catalog al tinerelor care îşi vindeau trupul.

Le vâna prin toată ţara, se întâlnea cu ele şi le dădea note! Detaliile terifiante despre el sunt explicate de un psiholog criminalist. La 26 de ani, tânărul putea ucide oricând. Fără milă! 

Mihai ducea o viaţă dublă. Sub masca unui chip copilăresc se ascundeau trăsăturile unui maniac sexual. Le urmărea pe fetele care îşi vindeau trupul, se întâlnea cu ele, apoi făcea evaluarea. Cu note!

"Am vizitat-o de aproximativ o lună. Apartamentul e cu 2 camere şi mediocru, dar pe mine nu asta m-a interesat. Am stat 10 minute la poveşti, o ţigară şi un pahar cu apă, după care m-am mutat în camera alăturată Per total, o experienţă foarte bună şi de revenit. Cu Mira am vorbit mai mult, ea părea că ar fi fost şefa. A fost super ok", este mesajul lui Mihai pe un forum.

Avea un adevărat catalog. Deşi era căsătorit, erau mereu în căutarea de noi experienţe. Era obsedat de sex. Scria nervos, pe internet, când nu îi plăcea ceva.

Alinei îi câştigase încredere. L-ar fi primit în apartamentul ei din Alba-Iulia târziu în noapte. Nici el nu înţelege de ce i-a luat viaţa. A mărturisit că el a ucis-o. Acum, tânărul informatician e după gratii, deşi a implorat pentru arest la domiciliu. A divorţat de soţie, iar anchetatorii au cerut şi o expertiză psihiatrică.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mihai, asasinul Alinei, fata ucisă la Alba Iulia, vâna prostituate pe internet