Antena Meniu Search
x

Mihai Cătălin s-a întors acasă, după ce a fost dat dispărut. Copilul plecase două zile şi nimeni nu ştia nimic de el

Mihai Cătălin, copilul care a plecat de acasă, din comuna Castranova, judeţul Dolj, pe 6 ianuarie, a revenit singur acasă după două zile.

de Monica Palade

la 08.01.2021, 14:52

Mihai Cătălin, copilul de 13 ani dispărut
Mihai Cătălin a plecat de acasă de Bobotează. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de copilul de 13 ani
  • Mihai Cătălin a dispărut de acasă de Bobotează
  • Copilul s-a întors singur acasă

Update: Adolescentul a fost găsit vineri, în curte, în jurul orei 13.00. Din primele cercetări nu a fost victima niciunei infracţiuni. 

Ştire iniţială: Mihai Cătălin a plecat de acasă, din comuna Castranova, judeţul Dolj, pe 6 ianuarie, în jurul orei 11.00, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de băiatul de 13 ani.

Părinţii l-au tot aşteptat să se întoarcă, însă cum acest lucru nu s-a întâmplat, au sesizat poliţia.

Când a plecat de acasă, adolescentul purta un hanorac de culoare vişiniu cu negru, pantalon sport de culoare negru iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc de culoare gri cu dungi albe.

Mihai Cătălin are 1,35 m, greutate 35-40 kg, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare. Cei care deţin informaţii despre Mihai Cătălin Bădănoiu sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Mihai Cătălin s-a întors acasă, după ce a fost dat dispărut. Copilul plecase două zile şi nimeni nu ştia nimic de el