Antena Meniu Search
x

Mihai Neşu, o lecţie de viaţă

A găsit forţa să-şi accepte destinul şi să răzbească cu zâmbetul pe buze în faţa loviturilor vieţii. Este lecţia pe care o dă Mihai Neşu

Vezi și

A găsit forţa să-şi accepte destinul şi să răzbească cu zâmbetul pe buze în faţa loviturilor vieţii. Este lecţia pe care o dă Mihai Neşu

Într-un mesaj emoţionant postat pe facebook, fotbalistul condamnat să trăiască într-un scaun cu rotile a vorbit despre anul în care şi-a pierdut ambii părinţi. A găsit puterea să facă planuri şi le-a mulţumit celor care i-au rămas necondiţionat alături.

Este mesajul pus de Mihai Neşu pe pagina de facebook, în prima zi din 2015. Ca un copil, învaţă din nou să meargă, după ce a ridicat în picioare mii de oameni care-i scandau numele pe stadioane.

De patru ani, Mihai Neşu trece printr-o dramă greu de imaginat. A găsit însă puterea să zâmbească din nou şi să privească în viitor.

Totul a început cu un accident la un antrenament banal, când un coleg a căzut peste el. O fractură de vertebră l-a ţintuit pe tânărul sportiv de performanţă în scaunul cu rotile, fără să mai simtă nimic de la gât în jos. Anul trecut, Mihai Neşu a primit încă o lovitură. Mama lui s-a stins, după ce cancerul de care părea că se vindecase a recidivat. La câteva luni, chinuit de o depresie, a murit şi tatăl lui.

Cu o putere incredibilă, Mihai Neşu a revenit înconjurat de oameni care îl iubesc şi care îl susţin necondiţionat.

La un an după accidentul care i-a schimbat viaţa, fostul fotbalist a decis să-i ajute pe copiii cu dizabilităţi locomotorii. Cu ajutorul fanilor şi foştilor colegi dar şi al oamenilor de afaceri care au decis să-i susţină operele caritabile.

Luna viitoare Mihai Neşu va împlini 32 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Mihai Neşu, o lecţie de viaţă