Antena Meniu Search
x

Video Mii de gulguţe au luminat Parcul Central din Târgu Jiu. Micuţii cercetaşi au confecţionat cutii de origami în care au pus lumânări

Spectacol de lumină, seara trecută, în Parcul Central din Târgu Jiu. Poarta Sărutului şi Masa Tăcerii au fost puse în evidenţă de zeci cercetaşi, care au confecţionat 5.000 de cutii de origami în care au aprins mici lumânări. Evenimentul şi-a propus să le reamintească oamenilor de micile frumuseţi ale vieţii şi de plăcerea de a petrece timp în aer liber. 

de Redactia Observator

la 26.09.2022, 07:58

Vezi și

Odată cu lăsarea serii,  Ansamblul Sculptural al lui Constantin Brâncuşi a devenit punctul de întâlnire al cercetaşilor din Gorj. Ei au pus la cale cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Luminii. Mai mulţi lupişori, temerari, exploratori dar şi lideri au reuşit să transforme parcul central din Târgu Jiu, într-un loc de basm. Totul, datorită cutiilor confecţionate din hârtie şi aranjate în diverse forme. 

''Având în vedere că sunt realizate din materiale reciclabile, care în opinia multora ar fi gunoaie, dar noi, de exemplu, facem ceva foarte frumos din ele.''

Micuţii cercetaşi au confecţionat cutii de origami în care au pus lumânări

Iar confecţionarea gulguţelor, aşa cum sunt ele cunoscute, a fost floare la ureche pentru tinerii cercetaşi.

Pe acelaşi subiect

Roxana Boltaşu, preşedinte filiala Ecaterina Teodoroiu Tg. Jiu: Să înfrumuseţăm un pic atmosfera din oraşul nostru. Creăm această atmosferă frumoasă, feerică, după cum vedeţi avem foarte mulţi vizitatori.

O atmosfera prielnică pentru cei care au vrut să se deconecteze de la cotidian sau şi-au dorit câteva fotografii memorabile. 

''Foarte frumos, foarte frumos. O idee nemaipomenită.''

Cu o amintie plăcută, vor rămâne cu siguranţă şi micuţii cercetaşi. 

''Mi se pare că lumea este fericită şi uimită văzând atâtea gulguţe confecţionate şi aprinse pe podea.'' 

Pentru acest eveniment, cercetaşii au confecţionat 5.000 de gulguţe. Astfel de evenimente sunt menite să le reamintescă oamenilor de importanţa petrecerii timpului în aer liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mii de gulguţe au luminat Parcul Central din Târgu Jiu. Micuţii cercetaşi au confecţionat cutii de origami în care au pus lumânări