Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, în fruntea "Marşului pentru viaţă", în Capitală. Mii de oameni au manifestat împotriva avortului, în mai multe oraşe

În jur de şapte mii de oameni au ieşit astăzi din case, în toată ţara pentru participa la Marşul pentru Viaţă. Mitingul, organizat de câteva ONG-uri şi susţinut chiar de Biserica Ortodoxă Română a marcat şi în acest an lupta împotriva avorturilor.

Vezi și

În jur de şapte mii de oameni au ieşit astăzi din case, în toată ţara pentru participa la Marşul pentru Viaţă. Mitingul, organizat de câteva ONG-uri şi susţinut chiar de Biserica Ortodoxă Română a marcat şi în acest an lupta împotriva avorturilor.

Cu muzica religioasă în suflet şi în glas, Gigi Becali a condus marşul pentru viaţă, din Capitală.

Afaceristul din Pipera a fost printre primii manifestanţi care au ajuns în parcul din Piaţa Unirii, locul din care s-a pornit în marş. Becali a venit costumat şi accesorizat corespunzător. Latifundiarul are şi un mesaj clar.

GIGI BECALI:

De aia facem manifestaţii şi marşuri, ca femeile să înţeleagă că trebuie să fie pe placul lui Dumnezeu, să nu facă avortul.

Din Piaţa Unirii şi până în parcul Tineretului au mărşăluit astăzi cei care au ieşit din case, în Bucureşti. De la un geam, doi tineri care abia s-au trezit par a fi fost luaţi prin surprindere de cântările bisericeşti.

Totuşi, cei aproape trei mii de participanţi la marş au ştiut exact de ce au venit.

În timp ce era însărcinată cu fetiţa pe care astăzi o ţine pe umeri, Alexandra a avut un moment de slăbiciune psihică şi s-a gândit la ce-i mai rău. Astăzi însă, în timp ce e însărcinată cu al doilea copil nici nu vrea să mai audă de cuvântul avort.

Printre participanţii la marş am întâlnit-o şi pe actriţa Manuela Hărăbor, care a venit însoţită de fiul ei, bolnav de autism.

MANUELA HĂRĂBOR, actriţă:

"Să-i mulţumesc mamei mele că a avut gândul cel bun de a mă păstra +22.18 de-ai mulţumi lui Dumnezeu că mi-a trimis acelaşi gând bun de a pătra sdarcina în 1990 atunci când era buluceală în maternităţi nu pentru a da naştere ci pentru a avorta şi răsplata a venit pentru că Andrei e un copil absolut minunat."

Zeci de preoţi au venit pentru a milita anti-avort. Marşul pentru viaţă a fost organizat şi în Bistriţa, Piatra Neamţ, Oradea şi chiar în Republica Moldova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, în fruntea "Marşului pentru viaţă", în Capitală. Mii de oameni au manifestat împotriva avortului, în mai multe oraşe