Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mii de rățuște de cauciuc au umplut râul Bahlui din Iaşi. Competiţia a avut un scop caritabil

Mii de rățuște de cauciuc au umplut râul Bahlui din Iaşi în cea mai amuzantă acțiune caritabilă. Rățuștele au fost cumpărate de cei care au vrut să facă o donaţie, iar cel care a avut norocul să aibă jucăria care a trecut prima linia de sosire a câștigat și un premiu de 500 de euro.

de Redactia Observator

la 02.06.2024 , 10:48

3000 de rățuște de cauciuc au fost lansate ieri pe Râul Bahlui din Iași. Iar cursa a avut, întâi de toate, un scop nobil. Pentru a se înscrie în competiţie, oamenii au avut de cumpărat cel puţin o răţiuşcă.

Preţul uneia a fost de 10 lei, suma reprezentând de fapt o donaţie aşa că mulţi nu s-au mulţimit doar cu una, ci au cumpărat patru, cinci sau chiar zece. "Avem vreo câteva răţuşte în competiţie, cinci, şase. Ne-am înscris şi anul trecut la cursă şi am venit pentru copii şi anul aceasta. Mi se pare o idee foarte bună pentru că poţi strânge nişte bani pentru nişte copii. Cauza e caritabilă şi atunci e o idee foarte bună", recunoaşte o participantă.

"Ne dorim să strângem fonduri pentru a achiziţiona un lift pentru copii cu dizabilităţi locomotorii de al Centrul Sfântul Andrei din Iaşi pentru a-i ajută să-şi efectueze exerciţile de vizioterapie în apă cât mai în siguraţă şi eficient", spune organizatoarea Laura Velicescu.

Vezi și

Emoțiile au fost la cote maxime. Mai ales ca rățușcă cea mai rapidă i-a adus posesorului și un premiu în valoare de 500 de euro.

Evenimentul a avut loc simultan în mai multe orașe din țară în care există ape curgătoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Mii de rățuște de cauciuc au umplut râul Bahlui din Iaşi. Competiţia a avut un scop caritabil