Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mii de români au sărbătorit deja Ignatul. Au tăiat porcii şi au pregătit ceaune uriaşe cu pomana porcului

Tradiţia spune că gospodarii taie animalele pe 20 decembrie, de Sfântul Ignatie Teoforul, dar cum anul acesta pică într-o zi de joi, mulţi au furat startul. În zone turistice, cei mai iscusiţi măcelari au pregătit carnea, în timp ce oaspeţii s-au încălzit cu ţuică fiată.

de Redactia Observator

la 17.12.2018 , 17:36

Tradiţia spune că gospodarii taie animalele pe 20 decembrie, de Sfântul Ignatie Teoforul, dar cum anul acesta pică într-o zi de joi, mulţi au furat startul. În zone turistice, cei mai iscusiţi măcelari au pregătit carnea, în timp ce oaspeţii s-au încălzit cu ţuică fiată.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi decis cu cine votaţi în primul tur la alegerile prezidenţiale?
Observator » Ştiri sociale » Mii de români au sărbătorit deja Ignatul. Au tăiat porcii şi au pregătit ceaune uriaşe cu pomana porcului