Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mii de români din Brăila, Buzău şi Tulcea sunt blocaţi sub zapadă

Localităţi întregi din Brăila, Buzău şi Tulcea încă sunt blocate sub zăpadă. De sâmbătă noaptea, de când au început ninsorile, oamenii nu au primit niciun ajutor

de Redactia Observator

la 19.01.2016 , 19:28

Localităţi întregi din Brăila, Buzău şi Tulcea încă sunt blocate sub zăpadă. De sâmbătă noaptea, de când au început ninsorile, oamenii nu au primit niciun ajutor

Trei zile i-a ţinut viscolul prizonieri pe localnicii din Sătuc, judeţul Brăila. Acum a venit gerul şi doar utilajele grele mai putea muta nămeţii. Ca să ajungă la uliţă oameni au săpat tunele prin zăpadă.

Vezi și

În satul Balta Albă, din Buzău, bătrânii şi-au făcut provizii înainte de viscol.

O tânăra de 21 de ani din Vinderei, Vaslui a aşteptat 12 ore o salvare, cu spaima că nu va mai merge niciodată. Ecaterina a căzut din pod şi a crezut că şi-a fracturat coloana. Tânăra a fost imobilizată pe o uşă, chiar în holul primăriei din comună. Târziu în noapte, a fost preluată de o ambulanţa şi dusă la spitalul din Iaşi.

Sătenii din Agighiol, Tulcea, stau de trei zile sunt cu lopata în mână.

În Balabancea, o bătrână bolnavă de diabet a a ajuns cu elicopterul la spitalul din Tulcea. Acelaşi elicopter a preluat, apoi, o gravidă din Casimcea. Salvarea a venit în zbor şi pentru un bărbat din satul Cuca, Galaţi. Avea hemoragie digestivă.

După viscol urmează trei zile de ger.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Mii de români din Brăila, Buzău şi Tulcea sunt blocaţi sub zapadă