Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un militar şi-a pus capăt zilelor într-o garnizoană din Cluj Napoca (Video)

Un militar s-a spânzurat, în această dimineaţă, într-o garnizoană din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost declarat decedat.

de Veronica Micu

la 20.01.2020 , 12:35

Militar spânzurat într-o unitate din Cluj Napoca Un militar şi-a pus capăt zilelor într-o garnizoană din Cluj Napoca - Observator.tv

Un militar s-a spânzurat, în această dimineaţă, într-o garnizoană din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost declarat decedat.

Inspectoratul de Poliţie Cluj anunţă că astăzi, la ora 10.00, "a fost sesizat despre faptul că, la o unitate militară din municipiul Cluj-Napoca, a fost găsit un soldat spânzurat".

Din primele informaţii, este vorba despre caporal Felician Codruţ Şuteu, în vârstă de 41 de ani. Este angajat în armată din 2003, fiind operator de tehnică de comunicaţii.

Articolul continuă după reclamă

Nu a avut nicio misiune în teatrele de operaţii, iar ultima testare a făcut-o în 27 septembroe 2019, fiind declarat apt psihologic.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de poliţie, a fost anunțată conducerea garnizoanei Cluj-Napoca și informat Parchetul Militar.

Poliţia face cercetări, sub coordonarea Parchetului Militar Cluj.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri sociale » Un militar şi-a pus capăt zilelor într-o garnizoană din Cluj Napoca (Video)