Antena Meniu Search
x

La aproape 6 ani de la atacul sângeros de la Perla, un alt militar orbit de gelozie şi-a ucis iubita într-un coafor

Bărbatul, care a participat în trecut şi la o misiune în Afganistan, a mers înarmat cu un cuţit în salonul din Titu, unde tânăra de 25 de ani era clientă.

Vezi și

Bărbatul, care a participat în trecut şi la o misiune în Afganistan, a mers înarmat cu un cuţit în salonul din Titu, unde tânăra de 25 de ani era clientă. Şi a lovit. Apoi s-a predat. 

Cuprins de o furie ucigaşă, plutonierul Florin Oprea şi-a urmărit iubita în coaforul unde tatăl ei o lăsase. Nu s-a gândit nici măcar la copilul de 3 ani pe care îl aveau împreună. Gelozia i-a întunecat minţile. 

Scena s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai celorlalţi clienţi. Ucigaşul a dispărut apoi printre blocuri.

A luat un taxi ulterior, să se predea. Avea sânge pe mână şi i-a spus şoferului că şi-a bătut soţia. Pe drum, a sunat la 112 să cheme o salvare la coafor. 

Criminaliştii au ridicat din interior imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Pe jos erau pete de sânge şi un telefon aruncat, semn că femeia a încercat să se lupte cu iubitul său care era înarmat cu un cuţit.

Individul ar fi fost, se pare, sub influenţa alcoolului şi le-a spus anchetatorilor că pe el nu-l înşeală nimeni. Militarul avea doi copii, unul cu prima soţie, al doilea cu Alexandra. 

Ana Dinu, mătuşa victimei: "O bătea, o schingiuia, mereu era bătută, mereu era vânătă şi ea nu mai suporta. A zis să se despartă. El i-a cerut cardul şi s-a dus să joace la păcănele. Zice: <<Nu mai avem decât un milion>>. Dă-mi-l pe ăla şi el n-a vrut să-i dea şi a înjunghiat-o."

Lucra în armată din 2009, la o unitate militară de lângă Titu. Iar în 2012-2013 a participat la o misiune în Afganistan unde s-a ocupat de mentenanţă. Cel mai recent, a fost testat psihologic în luna octombrie.

Dan Antonescu, specialist criminolog: "Într-un anumit moment, pot interveni factori care îl pot influenţa. Vorbim de un om măcinat de gelozie, lucruri care nu pot fi relevate de testele psihologice."

Crima de la Titu este anchetată de procurori militari. Investigatorii au ridicat şi înregistrările video din salon.

Individul a fost reţinut aseară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » La aproape 6 ani de la atacul sângeros de la Perla, un alt militar orbit de gelozie şi-a ucis iubita într-un coafor