Antena Meniu Search
x

Miluţ a murit, bătăuşii lui sunt liberi

Miluţ, tânărul paralizat după ce a fost bătut crunt de colegi, în noaptea Banchetului, va fi înmormântat astăzi.

Vezi și

Băiatul s-a chinuit patru ani, timp în care nu a scos un cuvânt şi nu a făcut un pas. Bătăuşii lui au stat doar un an după gratii. În timp ce Miluţ îşi privea neputincios căruciorul cu rotile, ei dansau pe muzică ţigănească sau jucau fotbal.

S-a stins încetul cu încetul, sub privirele părinţilor neputincioşi. La fel de neputincioşi ca şi el. O gaşcă de bătăuşi l-a condamnat pe Miluţ, cu pumnii, la suferinţă, într-un scaun cu rotile. Abia absolvise liceul şi voia să facă multe. Să vindece suflete. Sau măcar să le păzească.

Miluţ a stat în comă săptămâni în şir. Când s-a trezit, nu mai era acelaşi. Din scaunul cu rotile, într-o sală de tribunal, avea să-i vadă din nou pe cei care l-au făcut din om neom.

Deşi condamnaţi la doi ani pentru vătămare corporală gravă, au ieşit din închisoare după un an. Pentru bună purtare. Iar în timp ce Miluţ nu putea să îşi mişte nici măcar un deget, bătăuşii lui se pozau pe terenul de fotbal. Şi îşi filmau cu mândrie petrecerile.

Tânărul s-a stins acum două zile, iar azi va fi dus la groapă. Părinţii lui ar putea redeschide dosarul dacă vor să demonstreze acum că băiatul lor a murit din cauza loviturilor primite în noaptea blestemată. Iar agresorii ar putea ajunge din nou după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Miluţ a murit, bătăuşii lui sunt liberi