Antena Meniu Search
x

Ministrul Economiei, depistat pozitiv la Covid-19. Virgil Popescu: ”Am respectat regulile, dar virusul nu iartă”

Virgil Popescu a anunțat că a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Ministrul Economiei a aflat că are Covid-19 după un test făcut în urma unor simptome de gripă apărute la sfârșitul săptămânii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.11.2020, 20:32

Virgil Popescu a fost depistat pozitiv cu Covid-19
Virgil Popescu a fost depistat pozitiv cu Covid-19 - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Ministrul a anunțat că are simptome de gripă, însă ele ”nu sunt grave”.
  • Virgil Popescu le-a transmis oamenilor să poarte mască de protecție pentru că îi poate proteja.

Virgil Popescu a anunțat că a început să aibă simptome de gripă la o zi după un test negativ făcut în pregătirea unei deplasări oficiale în Israel.

Ministrul a mai spus că nu are simptome grave, ”pentru moment”, și că cei apropiați sunt în regulă. 

”Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID - 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv. Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multa treabă de făcut”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru luni, 2 noiembrie 2020, că au fost înregistrate 4.041 cazuri noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore şi 86 de morţi, numărul total al persoanelor infectate cu SARS CoV-2 în România ajungând la 250.704 de cazuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ministrul Economiei, depistat pozitiv la Covid-19. Virgil Popescu: ”Am respectat regulile, dar virusul nu iartă”