Ministrul Sănătăţii, mesaj de Paşte pentru români: Suntem într-o perioadă complicată. Resimt şi eu dorinţa de a fi împreună

De Monica Palade.
Publicat: 01.05.2021, 23:06.
Actualizat: 01.05.2021, 23:06

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a transmis un mesaj de Paşte pentru români, amintindu-le că măsurile în vigoare trebuie respectate în continuare şi a făcut din nou apel la vaccinare.

Ministrul Sănătăţii, mesaj de Paşte pentru români: Suntem într-o perioadă complicată. Resimt şi eu dorinţa de a fi împreună

"Vă doresc sărbători în tihnă și un Paște Luminat!

Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie și liniște. După un an întreg vă spun că înțeleg această dorință de a fi împreună. O resimt și eu. O resimțim cu toții. Vreau totuși să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată. Este al doilea Paște pe care îl petrecem în aceste condiții.

Mesaj pentru vaccinare

Citește și:

Vă încurajez să respectăm măsurile de prevenire a infecției cu SARS-Cov-2 și să CONTINUĂM să ne vaccinăm! Zilele acestea, oferiți-vă și oferiți cadou șansa revenirii la normalitate prin vaccinare. Veți găsi centrele deschise și în aceste zile.

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi în acest efort de a reveni la viața de dinainte de pandemie", a scris ministrul Sănătăţii pe pagina sa de Facebook.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.