Antena Meniu Search
x

Minivacanța de Rusalii petrecută de turişti la munte

Staţiunile montane au fost şi ele animate. Oamenii au profitat de zilele libere şi de ridicarea restricţiilor de călătorie. Dacă unii au preferat să facă drumeţii cu bicicleta sau pe jos, alţii s-au relaxat la iarbă verde, la un grătar.

de Redactia Observator

la 08.06.2020, 14:53

Vezi și
  • Mii de turiști au venit să respire aerul curat.
  • Oamenii au imortalizat frumuseţea naturii.

În Banatul montan, Valea Almăjului a fost preferată de amatorii de peisaje inedite. La celebra Cascadă Bigăr, impresionaţi de spectacolul unic oferit de natură, oamenii s-au înghesuit să facă poze şi nu au mai ţinut cont de distanţarea socială.

În Banatul montan, Cacada Bigăr una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume a fost magnet pentru turişti. Mulţi au venit special în zonă doar ca să se fotografieze lângă perdeaua de apă, care curge de pe stânci. Din dorinţa de a prinde cadrul perfect, oamenii au uitat de regulile care trebuie respectate în plină pandemie.

Şi drumul prin pădure care duce spre izbucul Bigăr, dar şi la peştera Haiducilor a fost plin de oameni, dornici să se bucure de frumuseţea naturii. 

Bucuroși sunt şi micii producători, care au reușit să facă vânzări record, după o lungă perioadă în care credeau că afacerile lor se vor prăbuși. Doar într-o singură zi peste 3.000 de turişti au vizitat cacada Bigăr. La câțiva kilometri de Cascada Bigăr se află o cădere de apă la fel de spectaculoasă- Cascada Cârșa.

Weekendul prelungit de Rusaliilor a umplut şi stațiunea montană Padina. Mii de turiști au venit să respire aerul curat, să facă drumeții sau să stea la iabă verde.

În ultima zi a minivacanței de Rusalii cabanierii așteaptă să crească numărul turiștilor care vor să petreacă câteva ore în aer liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Minivacanța de Rusalii petrecută de turişti la munte