Antena Meniu Search
x

In lantul solidaritatii: Minune cu dopuri de plastic

Viata unei fetite depinde de cat mai multe dopuri. Sute de copii s-au mobilizat pentru salvaea ei. Strang dopuri de plastic pe care le vand la o firma din Spania. Banii folosesc la operatia care ar putea-o transforma pe Alexandra intr-un copil normal

Vezi și

Are 12 ani si traieste ca un bebelus. Nu a mers si nu a vorbit niciodata. Sindromul WEST a tintuit-o la pat. Practic, nu-si poate folosi creierul. De la mii de kilometri distanta, Marius a aflat de povestea Alexandrei. El stie ce-nseamna suferinta. A fost abandonat de parinti. A fost adoptat de o femeie cu suflet mare. Acum isi ofera ajutorul. Si-a mobilizat toti colegii pentru a strange capace. O firma din Spania, acolo unde locuieste Alexandra, s-a angajat sa ofere bani pentru dopuri.

In Bistrita-Nasaud, in Cluj, in Maramures s-au strans capace pentru Alexandra. O tona de capace, inseamna 200 de euro. Munca e una titanica, dar da rezultate. Pana acum s-au strans peste 9.000 de euro. E nevoie insa de 20.000 de euro, pentru o noua operatie in China. Ultima interventie a ajutat-o pe Alexandra sa-si foloseasca muschii

In lantul solidaritatii s-au prins si oameni din Spania sau chiar Portugalia. Acasa, la Cluj-Napoca, bunicii o ajuta cu rugaciuni. “Toata seara ma rog, ca asa ma doare sufletul pentru ea”, spune Ana Potor, bunica micutei.

Parintii au deschis si conturi bancare. O suma cat de mica poate insemna mult pentru fetita care nu a ras si nu a alergat niciodata spre bratele familiei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » In lantul solidaritatii: Minune cu dopuri de plastic