Antena Meniu Search
x

Minune medicală. Un motociclist a supraviețuit după un impact devastator cu un Mercedes. Bărbatul avea pelvisul rupt în 29 de bucăți, 18 coaste rupte și sternul fracturat

Adam Shailer reprezentă o minune din punct de vedere medical, el supraviețuind unui cumplit accident de motocicletă, care i-a provocat nemaivăzute de medici.

Adam Shailer reprezentă o minune din punct de vedere medical, el supraviețuind unui cumplit accident de motocicletă, care i-a provocat răni descrise de medici ca "cele mai groaznice văzute vreodată".

În august 2016, bărbatul de 35 de ani se îndrepta cu motocicleta spre locul de muncă, Ministerul Apărării din Marea Britanie, când s-a izbit frontal cu un Mercedes, iar apoi a fost călcat.

Adam a ajuns la spital cu răni pe care medicii le-au descris ca fiind "cele mai groaznice văzute vreodată": pelvisul rupt în 29 de bucăți, 18 coaste rupte, sternul fracturat, aer în cavitatea toracică, un rinichi și ficatul cu lacerații, iar intestinul era, de asemenea, rupt în două locuri.

Adam i-a întrebat pe medici atunci dacă va muri în acea zi, dar iată că ceva l-a ținut în viață și a reușit să supraviețuiască, în ciuda rănilor suferite.

El a fost operat de 24 de ori în următoarele trei luni de la producerea accidentului și a fost externat abia în decembrie 2016.

În februarie 2017 a început să meargă din nou fără ajutor, iar în mai 2017 s-a întors la lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Minune medicală. Un motociclist a supraviețuit după un impact devastator cu un Mercedes. Bărbatul avea pelvisul rupt în 29 de bucăți, 18 coaste rupte și sternul fracturat