Antena Meniu Search
x

Mircea Cosma, între arest şi operaţie

Mircea Cosma află astăzi dacă va fi cercetat în libertate în continuare sau va merge în spatele gratiilor. Magistraţii instanţei supreme au judecat contestaţia procurorilor DNA la lăsarea în libertatea a Preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova

Vezi și

 Dacă iniţial Mircea Cosma vorbea de duşmani care nu vor ca el să termine acest mandat, astăzi nu a mai făcut nici o declaraţie nici pe seama acuzaţiilor care i se aduc şi nici despre problemele lui de sănătate.

Vlad Cosma, fiul său, declara ieri că tată său urmează să fie operat pe cord. Rămâne de văzut dacă judecătorii vor lua în calcul aceste chestiuni medicale aşa cum s-a întâmplat la judecarea pe fond a acestei cereri de arestare atunci când apărătorii au cerut cel mult o arestare la domiciliu.

În final s-a dispus cercetarea sub control judiciar. Mircea Cosma şi fiul său sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă după ce procurorii au stabilit că împreună au laut 4,4 milioane de lei de la reprezentaţii unor societăţi pentru a intervenii în favoarea acestora şi pentru ca ei să obţină contracte pe bani publici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri sociale » Mircea Cosma, între arest şi operaţie