Antena Meniu Search
x

Detalii înfiorătoare din cazul româncei de 19 ani, ucisă cu sălbăticie în Franța. Cum a fost prins ucigașul

Misterul morţii unei românce, care a pus pe jar autorităţile din Franţa şi Elveţia, a fost elucidat după aproape un an.

Vezi și

Misterul morţii unei românce, care a pus pe jar autorităţile din Franţa şi Elveţia, a fost elucidat după aproape un an. Anchetatorii au ajuns până în România pentru a descoperi identitatea victimei. Este vorba despre o tânără de 19 ani bătută şi ucisă într-o pădure.

Crima de o violenţă ieşită din comun i-a şocat pe poliţiştii francezi. Trupul tinerei a fost găsit pe 15 decembrie anul trecut, într-o pădure din estul Franţei. Corpul îi fusese mutilat şi avea 26 de răni de cuţit. Anchetatorilor le-a fost imposibil să identifice victima. 

Toată lumea se întreba cine era tânăra. Nimeni nu s-a interesat de ea şi nimeni nu ştia cine era. 

Totul s-a schimbat câteva luni mai târziu, când poliţia elveţiană a găsit buletinul unei românce, în apropiere de Laussanne. Pas cu pas, anchetatorii au ajuns la concluzia că actul îi aparţine tinerei ucise: o fată de 19 ani, care s-ar fi prostituat în Elveţia. I-au contactat rudele din România şi au făcut teste ADN. Pe trupul fetei, au descoperit şi sângele ucigaşului. 

Pascal Peresse, comandatul secţiei de cercetări din Besancon: "S-au făcut mai multe verificări în spitalele din zonă şi a fost descoperit că un bărbat s-a prezentat pentru a-şi face mai multe cusături la mână, ceea ce ne-a dus spre pista către suspectul care a fost interpelat pe 7 noiembrie."

Se pare că românca a reuşit să îşi rănească agresorul în timpul atacului. Bărbatul a fost reţinut, dar nu şi-a recunoscut crima. Poliţiştii au descoperit că suspectul este căsătorit, are un copil şi nu avea antecedente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Detalii înfiorătoare din cazul româncei de 19 ani, ucisă cu sălbăticie în Franța. Cum a fost prins ucigașul