Antena Meniu Search
x

Mitica Dragomir si Mircea Sandu, trimisi in judecata

Scandalurile din fotbalul romanesc nu se mai termina! Sefii Mircea Sandu si Mitica Dragomir strang dosare dupa dosare. Sunt oficial inculpati pentru o paguba de 3,6 milioane de euro facuta statului

Vezi și

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir ajung la tribunal cu tot cu institutiile pe care le conduc. Necazul li se trage de la Universitatea Craiova pe care sunt acuzati ca au dezafiliat-o abuziv. Ar fi dat gratis echipa, si, odata cu ea, o gaura in bugetul statului.

Daca meciul din instanta va fi castigat de procurori, atunci Mircea Sandu si Mitica Dragomir ar putea fi obligati sa plateasca despagubiri de aproape 16 milioane de lei.

Dupa doua decenii in fruntea Fotbalului Romanesc, Nasu Sandu si Mitica de la Liga s-au trezit cu milioane de euro inghetate. DNA le-a pus sechestru pe o parte din avere.

Ca sef al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu castiga 4.000 de euro pe luna. Ajunge insa la 12.000 de euro, cu salariul platit de UEFA.

De la Liga, Mitica Dragomir castiga 15.000 de euro lunar. Salariul i-a crescut ca semn de multumire din partea cluburilor, dupa ce a semnat contractul pentru drepturile tv ale Ligii Intai.

Dumitru Dragomir este un om foarte bogat. Pe vremea cand era deputat, a scris in declaratia de avere ca are o casa si doua apartamente in Bucuresti, un cartier cu 16 vile in Pipera, doua vaporase pe Herastrau, bijuterii din aur si tablouri renumite de aproape jumatate de milion de euro. Mitica de la Liga a dat peste trei milioane de euro pentru cladirea fostei ambasade a Spaniei. Din afaceri imobiliare a castigat pana in 2008 peste 4,5 milioane de euro iar din chirii peste 100.000 de euro anual.

Ca sa se asigure ca recupereaza paguba facuta de sefii din fotbal, DNA a pus sechestru si pe cladirea Ligii. Mandria lui Mitica Dragomir! “Liga este cea mai frumoasa cladire dupa fata pamantului dintre ligile profesioniste. Intrati pe internet LPF facuta de Dragomir, pe banii lui”, a spus Mitica Dragomir.

Procesul celor doi sefi ai fotbalului romanesc incepe in 12 septembrie si e asteptat cu nerabdare la Craiova. “Finalitatea va fi vreo 12-13 ani de puscarie pentru Sandu Mircea si Mitica Dragomir. Sub 10-12 ani nu scapa! Si vreo 150 de milioane de euro daune. O sa vedeti”, este de parere Adrian Mititelu, patronul echipei Universitatea Craiova.

Pana atunci, Mitica Dragomir si Mircea Sandu ar putea pierde functiile. Daca se dovedeste insa ca sunt nevinovati si Sandu si Dragomir vor primi salariile pe perioada suspendarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mitica Dragomir si Mircea Sandu, trimisi in judecata