Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă în Sectorul 3 al Capitalei! O femeie a fost găsită de fiul ei, fără suflare, în apartamentul în care locuia cu chirie

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de fiul victimei. Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti.

Vezi și

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de fiul victimei. Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti. Şi asta după ce, pe corpul femeii au fost găsite urme de violenţă. Anchetatorii încearcă să afle cum s-a petrecut tragedia şi să-l găsească pe autorul agresiunii.

Tragedia s-a petrecut pe Aleea Barajul Cucuteni din cartierul Titan. Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, locuia împreună cu soţul ei într-un apartament închiriat. 

De câteva zile, nu i-ar mai fi răspuns fiului la telefon. Îngrijorat că mama lui nu mai dă niciun semn, bărbatul a mers să o viziteze. 

Când a intrat în casă, a găsit-o fără viaţă. În stare de şoc, a sunat la 112. Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti.  

Criminaliştii au ridicat probe de aici din apartamentul de la parter unde a fost găsită, au căutat indicii în scara blocului şi au verificat zona din jurul imobilului pentru a găsi o eventuală armă a crimei. 

Pe corpul femeii, criminaliştii au fost găsite urme de lovituri multiple. Şi există chiar suspiciuni că ar fi murit încă de duminică. 

Victima şi soţul ei se mutaseră de curând în bloc, iar locatarii nu îi cunoşteau prea bine. Niciun vecin nu îşi explică ce s-a întâmplat...mai ales că zona este una liniştită.  

Trupul femeii a fost transportat la INML pentru necropsie. Medicii legiştii vor stabili cauza exactă a decesului.

A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar acum anchetatorii pun cap la cap toate datele pentru a afla cum s-a petrecut tragedia şi cine este vinovat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Moarte suspectă în Sectorul 3 al Capitalei! O femeie a fost găsită de fiul ei, fără suflare, în apartamentul în care locuia cu chirie