Antena Meniu Search
x

Video Moartea fotbalistului Patrick Ekeng: închisoare cu suspendare pentru medicul care trebuia să-l resusciteze

Sentinţă finală în dosarul morţii fotbalistului Ekeng. Medicul care trebuia să-l resusciteze pe sportivul de la Dinamo a primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. 

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 22.02.2021, 20:12

Vezi și
  • Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon, în timpul unui meci cu Viitorul, în urmă cu cinci ani.
  • Ekeng a primit îngrijiri pe gazon, iar apoi a fost transportat la spital, unde s-a constatat că a suferit un stop cardio-respirator

Un an și 6 luni cu suspendare; este pedeapsa pe care a menținut-o în apel judecătorul. Atunci, motiva acesta, că este suficientă pedeapsa cu suspendare pentru că, deși intervenția a fost una superficială, medicul nu ar fi putut să-l salveze pe fotbalist pentru că avea patologii cardiovasculare.

În plus, medicul trebuie sa faca 60 de zile în folosul comunitatii la Protectia Copilului.

Fotbalistul s-a prăbuşit pe gazon, în timpul meciului cu Viitorul

In ce priveste despăgubirile, ele sunt la o treime din ceea ce a cerut familia. Singura care a primit cu 20.000 de euro mai mult este mama fotbalistului. Suma totală pentru familie, soție și cei doi copii este de 220.000 de euro.

În urma cu aproape 5 ani, fotbalistul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe stadionul Dinamo, în minutul 70 al meciului cu Viitorul. Ekeng a primit îngrijiri pe gazon, iar apoi a fost transportat la spital, unde s-a constatat că a suferit un stop cardio-respirator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Moartea fotbalistului Patrick Ekeng: închisoare cu suspendare pentru medicul care trebuia să-l resusciteze