Antena Meniu Search
x

Mostenirea fratilor Becali ar putea fi pusa sub sechestru

Dupa moartea mamei, fratii Becali se lupta sa-si pastreze averea! Ii donasera bunurile, banii si vila din Pipera, in total, 55 de milioane de euro. Iar acum, toate ar trebui sa revina la ei, doar ca niciunul nu se inghesuie la succesiune.

Vezi și

In urma sentintei din dosarul transferurilor, procurorii le-ar putea pune averea sub sechestru. Iar fratii Becali cauta cai de atac. O solutie, spun avocatii, ar fi sa faca o noua donatie, pe numele surorii lor sau sa treaca averea pe numele fiicelor.

La 83 de ani, mama fratilor Becali era o femeie simpla si modesta. In aparenta, caci in acte, Everdichia Becali era milionara in euro. Averea ei se ridica la 55 de milioane de euro.

Cum din branza nu s-a imbogatit nimeni, poate doar Gigi Becali, Everdichiei Becali i-au umplut conturile cei doi fii, Giovani si Victor. I-au donat toata averea lor in urma cu cativa ani, cand procurorii DNA au inceput sa intrebe pe la autoritati de conturile si de bunurile celor doi pentru a le pune sub sechestru.

Mama a murit, iar averea le revine copiilor. Doar ca niciunul nu se grabeste sa o recapete.

Luand in considerare sechestrul DNA, se asteapta ca fratii Becali sa amane deschiderea succesiunii. Legea le permite timp de gandire. un an.

Pana atunci, cei doi vor pune la punct strategia de salvare a averii cu ajutorul avocatilor. Specialistii sustin ca fratii Becali ar putea sa renunte la mostenire si sa o cedeze in favoarea celor patru nepoate ale batranei.

Numai in ultima luna, din transferurile jucatorilor Raul Rusescu, Marius Alexe si Constantin Nica, le-au intrat in cont peste patru milioane de euro. O suma care ar putea cumpara o intreaga echipa nou promovata.

Averea lor nu este amenitata doar de dosarul transferurilor unde prejudiciul a fost calculat la 10 milioane de euro. Un nou dosar privind cumpararea unor jucatori de la Universitatea Craiova i-ar putea pune in dificultate. Cu toate acestea, membrii familiei Becali se declara puternici si sustin ca nu au fost invinsi nici macar de inchisorile comuniste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Mostenirea fratilor Becali ar putea fi pusa sub sechestru