Antena Meniu Search
x

Moda ȋn 2019 - ce rochii sunt în vizor, ce stiluri sunt preferate

Cu fiecare an și nou sezon există un interes pentru a actualiza garderoba. Mai ales când vine vorba de evenimente speciale și de ținutele potrivite în acest sens, există desigur interes pentru a urma trendurile, dictate de marile case de modă.

Ce rochii se poartă în 2019
Ce rochii sunt în vizor, ce stiluri sunt preferate în 2019

Cu fiecare an și nou sezon există un interes pentru a actualiza garderoba. Mai ales când vine vorba de evenimente speciale și de ținutele potrivite în acest sens, există desigur interes pentru a urma trendurile, dictate de marile case de modă.

Româncele sunt recunoscute pentru frumusețea lor, însă nici nu sunt dezinteresate de tot ce înseamnă modă. Așadar, dornice să își completeze aspectul fizic, trăsăturile cu tot soiul de ținute deosebite, acestea vor căuta mereu acea rochie perfectă.

Află ce se poartă în 2019

La început de an, se întrezăresc deja preferințe pentru trenduri care mai de care. Unul dintre acestea are în vedere puternicul accent pe talie. După ce timp îndelungat stilul oversized a făcut furori, este timpul ca piesele cambrate și mulate să fie din nou preferate.

Rămân în vogă rochiile tip furou. Acestea impresionează cu fluiditatea lor și cu designul minimalist, dar cer însă și un context pe măsură, astfel că vor fi alese drept rochii de ocazie. Sunt însă un stil ușor îndrăzneț, dacă ne gândim că expun foarte mult formele feminine.

Franjuri - un alt trend absolut al acestui an se referă la franjuri, elemente ce pot reprezenta integral designul unei rochii. Acestea creează dinamism, sunt interesante și mai ales sunt atractive și elegante. Oricine întoarce capul după o femeie ce poartă franjuri. Sunt la o limită între vintage și modern, sunt versatile și permit adoptarea diverselor croiuri. Deci, se potrivesc aproape oricui.

Imprimeurile - acestea continuă să fie în topul preferințelor, mai ales că pot fi atât de diverse. Dacă până la un moment dat animal print-ul era singura variantă, acum modelele florale sunt la mare căutare. Nu sunt singurele desigur. Ca o demonstrație a faptului că textura simplă a unui material nu este de ajuns în a crea o apariție deosebită, printurile plusează și contribuie desigur la un stil mai complex, mai atrăgător.

Culorile anului 2019

Ai numeroase opțiuni și din acest punct de vedere. Descoperă verdele măslină, ce va ocupa un loc  special în lista culorilor vedetă în 2019.

Rozul pudrat este pe cât de feminin, pe atât de dorit și în acest an. Se potrivește de minune unor rochii diafane, de seară, fluide, deloc deranjante și prea încărcate cu decorații. Este echivalentul eleganței și a rafinamentului în același timp.

Albastrul egiptean nu trebuie nici el omis. Pare că lista de culori ale anului ar fi incompletă fără un astfel de ton - o nuanță rece ce poate fi ușor de adoptat pentru o ținută de seară.

Lila, non culorile și ciocolatiul sunt de asemenea parte din recomandările acestui an. În variante diverse, combinate sau nu, această paletă de culori este uşor de abordat la orice ocazie specială.

Recomandări

Pentru cele ȋn căutare de ţinute ce corespund unei note elegante ȋn numele căreia se impune şi drescode-ul unui eveniment DyFashion propune, ca de fiecare dată, diversitate. Merită să explorezi fiecare nouă colecție ce apare săptămânal. Selecția de rochii este în măsură să stârnească interes, să denote bun gust și să fie un motiv în plus pentru care vei dori să etalezi trendurile anului în materie de rochii elegante.

Cât privește croiurile, acestea se vor adapta conform sezonului și siluetei. Încă este timp însă pentru a purta rafinatele rochii din catifea. Completate de tulle, acestea seduc și participă cu succes la topul ținutelor must have pentru orice femeie. În sezonul mai rece, chiar până la zilele însorite și serile călduroase, jacard-ul este preferat și el. Renumit pentru printurile pe care le afișează, acest material este ideal pentru rochii cu pliuri, cele midi de asemenea, cu un croi ce trebuie să fie oarecum rigid.

Dantela este și ea nelipsită, mereu o alegere elegantă pentru purtătoare pe măsură. Combinată cu paiete spre exemplu (sau cea cu reflexii) reprezintă desigur eleganţă supremă. Este și clasică deopotrivă, o alegere destul de populară. Dacă dorința este de a sparge tiparele, atunci tulle-ul brodat este o alternativă. Surprinde prin transparență, astfel că inserții de acest gen înnobilate de motive florale pot fi apariții ce schimbă total chiar și cea mai simplă dintre rochii.

Pe scurt, 2019 este despre strălucire și feminitate, despre alegeri echilibrate din toate punctele de vedere, de la cromatic la tăieturi, forme și croiuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Moda ȋn 2019 - ce rochii sunt în vizor, ce stiluri sunt preferate