Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL! Moda Nudurilor

In viata fiecarei femei exista acel moment in care simte ca arata perfect! Are dimensiunile pe care si le doreste, are pielea impecabila, are chipul care radiaza de prospetime. Acela va fi un punct de referinta pentru tot restul existentei sale

Vezi și

Florentina are 21 de ani si spune ca se afla in cea mai frumoasa perioada din viata ei. Nu vrea sa uite aceste clipe, asa ca le va imortaliza pe panza. Pictorul Lucian Bruma este cel care ii va transforma imaginea Florentinei intr-un nud romantic. Lucian are sevaletul si panza pregatite si inainte sa inceapa sa lucreze, o va ajuta pe Florentina sa aiba o postura artistica pentru pictura. Acum creatia poate sa inceapa.

Lucian este atent la fiecare detaliu. Nimic nu ii scapa din priviri si totul este surprins pe panza. Lumini si umbre, culori puternice si tonuri perlate, joc de pensula rapid sau fin. Toate surprind pas cu pas frumusetea fetei. Lucian este inspirat si de decorul oriental in care lucreaza. Florentina a ales sa fie imortalizata langa una dintre cele mai luxoase piscine din apropierea capitalei.

Cateva ore mai tarziu tabloul este gata, iar Florentina este nerabdatoare sa isi vada imaginea pe panza. Par blond, ochi albastri, forme de clepsidra. Lucian a surprins tot ce era esential si a realizat nudul perfect." Tabloul va fi un cadou pentru parinti. Parintii mei sunt pasionati de pictura si au dorit chestia asta de la mine si m-am gandit si eu ca este o modalitate foarte ok de ati pastra imaginea peste ani pentru generatiile viitoare"

Lucian primeste multe astfel de cereri pentru tablouri nud, dar nu toate doamnele pot fi transformate in opere de arta. Pictorul isi alege muzele cu multa atentie, altfel nu iese pictura." Femeia trebuie sa ma inspire, sa fie senzuala. Vorbeam de acea senzualitate care trebuie sa transmita, dar nu vulgaritate. Sa nu fie vulgara"

Atunci cand picteaza nuduri, Lucian nu cauta perfectiunea, ci unicitatea fiecarei femei in parte. "Ma inspira linia femeii. Liniile cu usoare asimetri, soldurile, lungimea braselor, lungimea picioarelor, chiar si partea de sus, clavicula. Asta ma inspira cel mai mult la o femeie si privirea".

Dovada ca inspiratia nu vine atunci cand isi doreste clienta, ci doar in momentul in care pictorul isi gaseste muza potrivita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL! Moda Nudurilor