Antena Meniu Search
x

Afacerea Buletinul Românesc. Cum au ajuns să locuiască 15.000 de moldoveni în doar trei case din București

În trei locuinţe din Capitală locuiesc fictiv aproape 15 mii de cetăţeni moldoveni. Într-un singur apartament din sectorul trei, stau peste patru mii. Este recordul ilegal, prin care nouă suspecţi ar fi strâns peste două milioane de euro în doi ani.

Vezi și

În trei locuinţe din Capitală locuiesc fictiv aproape 15 mii de cetăţeni moldoveni. Într-un singur apartament din sectorul trei, stau peste patru mii. Este recordul ilegal, prin care nouă suspecţi ar fi strâns peste două milioane de euro în doi ani. Sunt acuzaţi că luau sute de euro de la străinii pe care-i primeau fictiv în spaţiu. Chiar şi după şase percheziţii făcute astăzi, Afacerea Buletinul Românesc merge mai departe.

Suspecţii ridicaţi astăzi de poliţişti nu sunt singurii care fac bani grei din afacerea "buletinul de Bucureşti".

Buletinul provizoriu îi ajută pe moldoveni să circule prin statele membre UE. Problema este că legea românească nu prevede un număr maxim de oameni care pot fi luaţi în spaţiu. Aşa s-a ajuns la situaţii absurde în Capitală. Pentru locuinţele în care figurează mii de oameni, la referendumul pentru modificarea Constituţiei, s-au înfiinţat secţii speciale de votare. Nimeni nu s-a prezentat la urne.

Doar într-o casă care nu are probabil mai mult de 4, 5 camere locuiesc, fictiv, 8000 de oameni. Încă 5000 la un apartament dintr-un bloc aflat la câteva străzi distanță.

Cea care deţine apartamentul a fost ridicată astăzi de poliţişti. Cei nouă membri ai reţelei luau între 150 si 200 de euro de la fiecare cetăţean moldovean.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suspecţii sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional şi fals în declaraţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Afacerea Buletinul Românesc. Cum au ajuns să locuiască 15.000 de moldoveni în doar trei case din București