Antena Meniu Search
x

Momente tragice la Bacău! Doi soţi găsiţi morţi, după ce au fost luaţi de viitură. Apa i-a dus la 30 de kilometri depărtare

Doi băcăuani au fost găsiţi morţi, după au fost luaţi de viitură în seara de miercuri, în timp ce încercau să traverseze cu căruţa pârâul Răchitiş. Iniţial, cei doi, soţ şi soţie, au fost daţi dispăruţi. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit la 30 de kilometri depărtare.

Doi băcăuani au fost găsiţi morţi, după au fost luaţi de viitură în seara de miercuri, în timp ce încercau să traverseze cu căruţa pârâul Răchitiş. Iniţial, cei doi, soţ şi soţie, au fost daţi dispăruţi. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit la 30 de kilometri depărtare.

UPDATE 12:00 Bărbatul de 72 de ani dat dispărut după ce căruţa în care se afla a fost luată de o viitură produsă pe un pârâu din judeţul Bacău a fost găsit mort, joi la prânz, în râul Troţuş, la peste 30 de kilometri de locul unde a căzut în apă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, cadavrul bărbatului a fost găsit în comuna Brusturoasa, la peste 30 de kilometri de locul dispariţiei.

Potrivit acestuia, cele două persoane au fost luate de viitură, corpul neînsufleţit al uneia dintre ele, o femeie de 63 de ani, fiind descoperit în râul Trotuş.

'În urma căutărilor, la ora 5,00 dimineaţă, a fost găsită femeia în vârstă de 63 de ani, undeva în aval pe râul Trotuş. Căutările continuă pentru a găsi şi cealaltă persoană. Este vorba de un bărbat de aproximativ 73 de ani', a afirmat Hâncu.

Misiunea de căutare a victimelor s-a desfăşurat pe tot parcursul nopţii de miercuri spre joi, la ea participând peste 50 de angajaţi ai ISU, dar şi jandarmi şi poliţişti.

Viitura de pe pârâul Răchitiş a avut loc ca urmare a unei ploi puternice. Cele două persoane, soţ şi soţie, ar fi fost luaţi de ape în timp ce treceau cu o căruţă pârâul din localitate.

Localnicii au alertat autorităţile după ce au găsit căruţa ruptă în albia pârâului şi calul mort în aval de locul dispariţiei.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Momente tragice la Bacău! Doi soţi găsiţi morţi, după ce au fost luaţi de viitură. Apa i-a dus la 30 de kilometri depărtare