Antena Meniu Search
x

Monica Gabor, în sfârșit alături de fiica sa

Iri şi Moni, foştii soţi Columbeanu, sunt de azi-noapte sub acelaşi acoperiş. Au dormit în acelaşi hotel, dar nu au împărţit camera şi nici măcar palierul.

Vezi și

 Iri şi Moni, foştii soţi Columbeanu, sunt de azi-noapte sub acelaşi acoperiş. Au dormit în acelaşi hotel, dar nu au împărţit camera şi nici măcar palierul.

Nu s-a oprit decât câteva secunde. Încruntată, Monica Gabor a intrat împreună cu sora ei, Ramona, în hotelul în care a aşteptat-o Irina. O vreme, Irinel a stat afară. A vrut să o întâmpine pe fosta soţie.

Iar Irina a fost nerăbdătoare. Nu a mai îmbrăţişat-o de anul trecut, când au petrecut tot la mare, la Mamaia. Monica a invitat-o pe fata ei la Los Angeles, acolo unde locuieşte cu Mister Pink, dar Irina a refuzat-o.

Fata n-a vrut nici cu Moni în America, nici cu Iri în Germania, în vacanţă. Aşa că fosta doamnă Columbeanu a călătorit mai bine de 10 ore ca să-şi strângă fetiţa în braţe.

Asta deşi iubitul Monicăi, milionarul chinez, nu s-a arătat prea încântat. Şi i-ar fi cerut lui Moni să nu îşi ia cameră aproape de apartamentul fostului soţ. După ce a renunţat la custodia Irinei, legea îi dă dreptul să petreacă o lună de vacanţă împreună cu Irina.

Luna iulie. Monica nu a reuşit să ajungă decât ieri lângă copilul ei. Pentru parastasul de un an al mamei, Monica va pleca de la Mamaia spre Bacău. Cu sora ei, Ramona, cea care a aşteptat-o aseară la aeroport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Monica Gabor, în sfârșit alături de fiica sa