Antena Meniu Search
x

Pericolul din camera copilului. Monitoarele pentru bebeluși îți pot aduce hoții în casă

Monitoarele pentru bebeluși îți pot aduce hoții în casă! ESte o declaraţie tranşantă, dar perfect adevărată. Hackerii se pot conecta la serverul care primește imaginile din casa ta, le pot accesa şi evident se pot folosi de acest avantaj.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 10.03.2020, 13:26

Vezi și
  • Hackerii pot vedea imaginile în timp real.
  • Nici camerele de supraveghere nu scapă de hoţi.

Monitoarele pentru bebeluși îți pot aduce hoții în casă! Este o declaraţie tranşantă, dar perfect adevărată. Hackerii se pot conecta la serverul care primește imaginile din casa ta, le pot accesa şi evident se pot folosi de acest avantaj.

E chiar mai rău de atat. Ei pot vedea atât imaginile în timp real, cât și imagini sau sunetele stocate online. Acum, ca sa fie clar, nu va sfatuim noi sa nu va mai comparati asa ceva, departe de noi gandul.

Va sugeram doar sa fiti foarte atenți. Iar specialiştii în securitate informatică ne avertizează că nici celelalte sisteme de monitorizare din locuinţă, aşa cum sunt camerele de supraveghere sau soneriile inteligente, nu sunt neapărat mai sigure.

Odată cu apariția tehnologiei și romanii au urmat trendul și și-au dotat locuințele cu sisteme inteligente. Printre acestea, camere de supraveghere pentru bebeluși sunt cele mai folosite.

Cu ajutorul lor ne putem supraveghea copiii atunci când suntem sau nu suntem acasă.

Totuşi trebuie să ţinem cont şi de pericol, spun specialiştii în securitate informatică. Atacatorii ne-ar putea accesa imaginile din interiorul locuinţei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Stiri sociale » Pericolul din camera copilului. Monitoarele pentru bebeluși îți pot aduce hoții în casă