Antena Meniu Search
x

MONSTRUL din Huşi! Şoferul român care a violat și UCIS două femei, în Germania și Austria, e suspectat că a comis mai multe CRIME și în România

Un şofer român de camion, în vârstă de 40 de ani, suspectat că a violat şi ucis o femeie în sud-vestul Germaniei, anul trecut, şi o altă femeie, în Austria, în 2014, a fost arestat de poliţia germană la sfârşitul săptămânii trecute.

Un şofer român de camion, în vârstă de 40 de ani, suspectat că a violat şi ucis o femeie în sud-vestul Germaniei, anul trecut, şi o altă femeie, în Austria, în 2014, a fost arestat de poliţia germană la sfârşitul săptămânii trecute.

Ambele victime - o femeie în vârstă de 27 de ani care făcea jogging în Endingen, în Germania, în noiembrie, şi o studentă franceză al cărei cadavru a fost găsit în ianuarie 2014 la Kufstein, în Austria - au fost ucise cu o bară de fier.

Publicaţia Vremea Nouă notează că este vorba despre Cătălin Dorinel Ciolpan, de 40 de ani, originar din Huşi, şi că, după aflarea veştii privind arestarea sa în Germania, acesta a intrat și în vizorul procurorilor români pentru fapte asemănătoare, comise în urmă cu mai mulţi ani în România.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii germani au dovedit legătura dintre Ciolpan şi femeia ucisă în pădurea din Endingen, după ce au descoperit ADN-ul acestuia pe cadavrul femeii. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul femeii violate şi ucise în Austria.

Potrivit sursei citate, procurorii vasluieni au sesizat că, în ultimii ani, există patru crime cu autor necunoscut săvărşite după același tipar, asupra unor femei luate “la ocazie”, care apoi au fost omorâte şi abandonate în pădure.

Cel puțin unul dintre cazuri, cel al Mioarei Anuta Manea (29 de ani), are asemănări izbitoare cu modul în care au murit victimele din Germania și Austria. "Era 20 mai, iar a doua zi urma să fie ziua Sfinţilor “Constantin si Elena”, ziua mamei sale. Mioara a luat o masină de ocazie, la ieşirea din Vaslui. A fost găsită moartã, şapte zile mai târziu, în pădurea de la Tãtărăni. Era dezbrăcatã de o parte din haine şi îi lipsea poşeta, cu o sumă de bani şi actele personale. Anchetatorii au spus că a fost violatã, înainte de a fi strânsă de gât. La acea vreme, singurele lucruri certe erau că femeia fusese lovită puternic în zona nasului, avea faţa desfigurată sşi cauza morţii a fost sugrumarea cu o mână", scrie sursa citată.

Potrivit Vremea Nouă, anchetatorii vasluieni sunt decişi să ia legătura cu omologii din Germania pentru mai multe informatii.

“Ca mod de operare se aseamănă cu crima petrecută în 2004, în urma căreia si-a pierdut viata Mioara Manea. Voi verifica ce făcea acest bãrbat în acea perioadă pentru a stabili dacã poate fi considerat suspect sau nu. Despre celelalte trei cazuri, nu cred cã existã asemãnãri, mai ales că atunci a fost vorba de tâlhãrie si crimă, iar în aceste cazuri de viol urmat de crimã”, a declarat procurorul criminalist Alice Ruja.

Cătălin Ciolpan este căsătorit şi are trei copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » MONSTRUL din Huşi! Şoferul român care a violat și UCIS două femei, în Germania și Austria, e suspectat că a comis mai multe CRIME și în România