Antena Meniu Search
x

Mort ținut la morgă în frigider, 5 zile, ca să iasă soția din carantină să îl îngroape, la Cluj

Un mort a fost ținut la morgă în frigider trei zile, ca să iasă soția din carantină să îl îngroape, la Cluj. Femeie venise din Italia și nici nu a mai apucat să își vadă bărbatul, după ce a intrat în țară.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.04.2020, 09:46

Coronavirus în România
Mort ținut la morgă în frigider, 5 zile, ca să iasă soția din carantină să îl îngroape, la Cluj - Twitter
  • O femeie din Cluj a venit din Italia, dar nu a mai apucat să își vadă soțul.
  • Autoritățile l-au ținut la morgă, în frigider.

Un mort a fost ținut la morgă în frigider trei zile, ca să iasă soția din carantină să îl îngroape, la Cluj. Femeie venise din Italia și nici nu a mai apucat să își vadă bărbatul, după ce a intrat în țară.

O femeie din Cluj care s-a întors din Italia și care a intrat în carantină obligatorie a trăit o adevărată dramă, când a aflat că soțul i-a murit, cu trei zile înainte să expire perioada în care era izolată. Bărbatul ei a decedat pe 3 aprilie, cu 3 zile înainte ca femeii să i se termine perioada de carantină.

Femeia a stat 20 de zile în Italia pentru că nu a mai găsit mașină să se întoarcă acasă, după ce îi expirase contractul de muncă în Peninulă.

Femeia a vrut să plece să își înmormânteze bărbatul, dar nu a primit acceptul celor de la DSP Cluj, pentru că nu a putut fi testată de coronavirus. Cei care vin din țările din zona roșie intră obligatoriu în carantină și sunt testați de COVID-19 doar dacă prezinte simptome.

Pe acelaşi subiect

Drama femeii e cu atât mai mare cu cât a aflat într-un mod cumplit că i-a murit bărbatul: "Ieri l-am sunat pe soțul meu și nu mi-a răspuns. Am sunat copilul să meargă în camera lui să vadă ce face și l-a găsit mort. Am sunat la ISU, mi-au spus că nu se poate face nimic ca să pot ieși, testul nu se poate face la cerere, ordinul e strict, nu se poate ieși din carantină.", a declarat femeia, la o zi după deces.

Autoritățile au anunțat-o pe femeie că pot ține trupul fără viață al bărbatului ei la morgă, până i se termină perioada de carantină. Femeia a ieșit luni din carantină și a spus că miercuri își va lua bărbatul de la morgă pentru a-l înmormânta.

Bărbatul, care suferise un transplant de rinichi în urmă cu 5 ani, nu mai ieșise din casă, nici el nici copiii lui, de o lună, tocmai pentru a se proteja împotriva epidemiei de coronavirus. Soția lui spune că bărbatul a fost stresat că ea nu a putut să se întoarcă și se temea ca femeie să nu fi laut virusul, în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mort ținut la morgă în frigider, 5 zile, ca să iasă soția din carantină să îl îngroape, la Cluj