Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun a venit pe bicicletă să împartă darurile

Nici nu a apucat Moş Nicolae să împartă darurile, că ruda lui mai cunoscută şi-a trimis deja primele ajutoare! Pe bicicletă, pentru că zăpada s-a topit!

Vezi și

Nici nu a apucat Moş Nicolae să împartă darurile, că ruda lui mai cunoscută şi-a trimis deja primele ajutoare! Pe bicicletă, pentru că zăpada s-a topit!

Aproape cinci sute de oameni costumaţi în Moş Crăciun au pedalat pe străzile din Cluj-Napoca, încărcaţi cu pungi de cadouri. Toate au fost dăruite unor copii cu deficienţe de auz şi vedere.

Crăciuniţe, spiriduşi, reni şi foarte mulţi Moşi şi-au dat întâlnire în centrul Cluj-Napocăi. Cu toţii aşteptau cu nerăbdare finalul plimbării pe bicicletă, ca să împartă cele peste patru sute de cadouri copiilor cu deficienţe de auz şi vedere.

Printre cei mai tineri Ciclomoşi s-a numărat şi Matei. Deşi este încă un copil, el şi-a dorit foarte mult să aducă un strop de magie. Ajutoarele lui Moş Crăciun s-au pregătit temeinic înainte de a porni la drum. Odată aprinse instalaţiile care împodobeau bicicletele, Moşii au pornit la drum.

Iar când au ajuns la Sala Polivalentă, ciclomoşii au fost copleşiţi de emoţiile transmise de cei peste 400 de copii.

Este cel de-al patrulea an în care ciclomoşii împart cadouri în Cluj-Napoca. Printre dulciuri şi jucării, copiii au primit şi rechizite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun a venit pe bicicletă să împartă darurile