Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun-poliţist a adus daruri pentru o familie sărmană cu patru copii din Neamţ

O familie sărmană cu patru copii din Neamţ a avut parte de cea mai mare bucurie în prag de sărbători. Vizita lui Moş Crăciun.

Vezi și

O familie sărmană cu patru copii din Neamţ a avut parte de cea mai mare bucurie în prag de sărbători. Vizita lui Moş Crăciun. Iar bătrânul cu barbă albă nu a venit singur.

Moşul a sosit în satul Gârcina, acasă la o familie lovită de sărăcie. Cei patru copilaşi cu vârste de la trei şi până la 13 ani au sărit în sus de fericire, când au văzut cine le-a trecut pragul.

La sacul Moşului au contribuit poliţiştii de la IPJ Neamţ. Părinţii celor 4 copii nu au un loc de muncă stabil şi se chinuie de la o zi la alta să-i crească.

Elena Bulgărea, IPJ Neamţ: "De la inimă la inimă, poliţiştii au reuşit să strângă câte un bănuţ şi am reuşit să luăm atât alimente, fructe, dulciuri, cât şi jucării şi cadouri de Crăciun."

Mariana, mama copiilor: "Împrumutăm haine de la unul la altul şi tot aşa. Cumpăr mai mult pentru mâncare, haine, de la unul la altul poartă."

Copiii au primit cu mare bucurie darurile Moşului. La final, drept răsplată, l-au colindat atât pe Moş cât şi pe poliţiştii care le-au făcut cel mai fericit Crăciun din ultimii ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun-poliţist a adus daruri pentru o familie sărmană cu patru copii din Neamţ