Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun, împiedicat de restricţii şi frica de boală să ajungă în casele românilor. Moşii de închiriat vor vorbi cu copiii online

Restricţiile, frica de boală, dar şi bugetele mai mici l-ar putea împiedica anul acesta până şi pe Moş Crăciun să ajungă fizic în casele românilor. Mulţi părinţi pun condiţii: să fie vaccinat sau testat şi să poarte mască. Dacă nu, vor vorbi cu el online. Astfel, poeziile nu vor mai fi spuse pe genunchiul moşului, ci în faţa unui laptop.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 22:32

Vezi și
  • sursa: inchiriazamoscraciun.ro

Pandemia a ajuns chiar şi la Polul Nord, aşa că de restricţii nu a scăpat anul acesta nici măcar...Moş Crăciun.

Lucian Hentea, Moş Crăciun: Sunt vaccinat , inclusiv cu doza  a 3-a. Deci Moşul nu are probleme. Am avut o situaţie în care m-au ţinut în curte pe scaun. Nu am intrat în casă. Ei au stat pe terasă şi eu în curte, pe scaun, cu mască. Eu, chiar fiind vaccinat, înainte să plec la treabă mă testez. 

Sunt foarte multe familii care, an de an, îl cheamă pe Moş Crăciun să discute cu copiii. De când cu restricţiile, însă, numărul solicitărilor e puţin mai mic, iar cerinţele părinţilor din ce în ce mai multe. Pentru cei care se tem să interacţioneze cu străini în acestă perioadă, moşul a găsit altă soluţie. 

Dumitru Chiticaru - Moş Crăciun: Mai există şi posibilitatea de a merge la copii online. Okay. Cum vine asta? Moşul stă în fotoliu, la un brăduţ şi prin tehlonlogia care acum a apărut, copiii îl văd pe moşu şi interacţionează cu el. Ne conformăm situaţiei în care trăim.

Pe acelaşi subiect

Moş Crăciun, "interzis" în instituţiile publice

Cristian păstrează legătura cu Moşul de aproape un deceniu şi spune că telefoanele nu mai sună ca în trecut.

Cristian Marinescu - manager: Oamenii l-au cam uitat pe Moş Crăciun. Avem companii care pur şi simplu au spus că nu mai derulează nimic. Nu mai e atât de simplu. Nu mai mergem doar pe ideea că avem un site, facem un pic de promovare şi merge treaba. 

Moşul va lipsi mai ales din grădiniţe, instituţii publice şi... corporaţii. 

Raluca Vlăsceanu - specialist HR: Bugetele nu mai sunt aşa de mari. Un Secret Santa sau un inchiriat de Moş Crăciun, un evenimment, o petrecere de Christmas costa mai mult, dar au rămas bugete pentru acele coşuri de Crăciun specifice sau destinate voucherelor. 

Însă chiar dacă nu vor avea toţi copiii ocazia să îl îmbrăţişeze anul acesta pe moş Crăciun, el dă garanţii că va lăsa cadouri sub brad tuturor celor care au fost cuminţi în pandemie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun, împiedicat de restricţii şi frica de boală să ajungă în casele românilor. Moşii de închiriat vor vorbi cu copiii online