Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun le-a luat spiriduşilor motociclete

Moş Crăciun a renunţat la sanie şi le-a luat spiriduşilor motociclete, să poată ajunge mai repede în comuna Produleşti, din Dâmboviţa

Vezi și

Moş Crăciun a renunţat la sanie şi le-a luat spiriduşilor motociclete, să poată ajunge mai repede în comuna Produleşti, din Dâmboviţa.

Zeci de copii i-au aşteptat acolo desculţi, dar cu poeziile învăţate pe cei de la Freeriders care le-au împărţit brazi, jucării şi dulciuri. Părinţii s-au emoţionat până la lacrimi iar bucuria copiiilor le-a făcut şi pe ajutoarele moşului să colinde prin sat. 

Şi- a numărat crăciuniţele, spiriduşii şi sacii. Sunt destui cât să ajungă la peste 30 de copii aşa că Moşul motociclist nu pierde vremea. În poartă îl aşteaptă Viorica. Cuminte, ca orice copil pe la care trece moşul.

Primeşte în schimb o îmbrăţişare de la bătrân şi un brad. Nu a mai împodobit unul de când i-a murit tatăl acum câţiva ani. Sora mijlocie nu-şi poate stăpâni emoţiile.

Bucuria pe care o simţi există în fiecare dintre noi şi tind să cred că oricine are o latură prin care vrea să dăruiască. Campania moşilor motociclişti se află deja la a şaptea ediţie şi va continua şi la anul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun le-a luat spiriduşilor motociclete