Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun și renul Rudolph, popas la Sibiu! Zeci de copii i-au mulţumit pentru cadourile primite

Apariţie surprinzătoare la Sibiu. În drumul său, înapoi spre Polul Nord, Moş Crăciun a făcut o escală la grădina zoologică.

Vezi și

Apariţie surprinzătoare la Sibiu. În drumul său, înapoi spre Polul Nord, Moş Crăciun a făcut o escală la grădina zoologică. Zeci de copii i-au mulţumit pentru cadourile primite. Însă, astăzi, în centrul atenţiei a fost renul său, Rudolph.

Cine ar fi crezut că Moş Crăciun încă nu a plecat la Polul Nord? Astăzi, a oprit pentru câteva ore la grădina Zoologică din Sibiu. E drum lung până în Laponia, iar Rudolph, cel mai simpatic ren, are nevoie de mulţi morcovi.

A fost suficient ca un singur copil să vadă sania. Imediat, Moşul a fost înconjurat de prichindei.

A trecut vremea când cei mici găseau sub brad mingi de fotbal şi păpuşi. În 2017, au avut alte pretenţii.

Nu toţi s-au întâlnit cu el acest an. Simpaticul bătrânel a fost rapid când a lăsat cadourile sub brad. Tocmai de aceea, astăzi au profitat de moment pentru a se fotografia cu el.

Abia anul viitor îl vom revedea. Se va întoarce la Polul Nord unde va începe să construiască, din nou, jucării pentru toţi cei cuminţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun și renul Rudolph, popas la Sibiu! Zeci de copii i-au mulţumit pentru cadourile primite