Antena Meniu Search
x

Video Motivul pentru care mai mulți colindători au cerut adeverință de la primărie pentru a umbla cu capra de sărbători

La Coţofăneşti, în Bacău, este nevoie de adeverinţă pentru mersul cu Capra. Primarul chiar a dat un astfel de document oficial unori tineri serioşi. Hârtia a fost scrisă după ce adolescenţii cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani au cerut să se precizeze, negru pe alb, că sunt tineri respectabili şi că nu au făcut nimănui probleme.

de Adrian Obreja

la 29.12.2021, 18:07

Vezi și

Potrivit reporterului Observator, Adrian Obreja, tinerii au insistat să plece la colindat cu un document care să le ateste corectitudinea după ce, în anii trecuți, colindătorii erau mereu legitimați de forțele de ordine pentru a-i avea în evidență în cazul în care se întâmplă ceva.

Documentul, care conține datele lor de identificare, a fost eliberat pe 22 decembrie și poate fi folosit până pe 2 ianuarie 2022.

Primarul comunei Coţofăneşti, Viorel Olariu, spune că tinerii au insistat să primească adeverința, deși nu aveau nevoie de ea. 

„Din comuna noastră se duc și 30 de Capre peste tot prin țară, cu trenul… și la București și peste tot, nimeni nu mi-a mai cerut până acum adeverință, doar băieții aceștia au insistat. Am zis să le dau, de ce să nu le dau, doar nu era să le îngrădim acest drept… Eu știu că ei nu au cazier, sunt în regulă băieții…”, a spus primarul Viorel Olariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Motivul pentru care mai mulți colindători au cerut adeverință de la primărie pentru a umbla cu capra de sărbători