Antena Meniu Search
x

Motocicliști din Bârlad împart mâncare oamenilor nevoiași (Video)

În spatele gecilor de piele cu ţinte se ascund inimi de aur. Este vorba de un grup de motociclişti din Bârlad care s-au unit pentru a da o mână de ajutor celor care au cea mai mare nevoie. "O sclipire de moment" şi bunătatea fără frâne i-a făcut să-şi dedice timpul pentru a schimba în bine vieţile altora. Şi le-a ieşit!

de Daniel Lare

la 18.06.2020, 21:40

Vezi și
  • Motocicliștii din Bârlad sunt cunoscuți și pentru alte fapte.
  • Motocicliștii recomandă "să ne ajutăm unii pe alții".

Aşa încep zilele celor din clubul BikerBoyz. Au devenit un exemplu pentru noi toţi atunci când au decis să-şi ajute necondiţionat semenii. 

Motocicliştii şi-au pus şorţurile de bucătărie peste vestele de piele şi au început să gătească pentru nevoiaşi. 

De la începutul pandemiei, băieții de la BikerBoyz au distribuit în Bârlad și in localitățile din apropiere peste o mie de porții de mâncare caldă.

Însă generozitatea nu s-a oprit aici. Prin intermediul donaţiilor au adus zâmbete pe feţele multor bătrâni şi copii din satele sărace ale Vasluiului. 

Florin Mota: Foarte, foarte mulţi oameni au donat, au crezut în noi şi ne-au ajutat. Am putut să ajutăm foarte multe paliere, oameni care nu aveau frigider, oameni care nu aveau aragaz.

Pentru Cătălin, un băiețel bolnav care trăia într-o casă de chirpici, eroii au venit călare pe motoare. Şi i-au transformat camera sărăcăcioasă ca prin magie.

Florin Mota: Când ne-am apucat iniţial de lucru, camera era de lut, cum sunt casele de lut la ţară.

Marius Sandu: Să ne ajutăm unii pe alții, atât avem de făcut. Cam asta ar fi misiunea.

O misiune care le aduce cea mai mare mulţumire şi care ne dovedeşte nouă, tuturor, că sub cele mai dure aparenţe se poate ascunde bunătate fără frâne. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Motocicliști din Bârlad împart mâncare oamenilor nevoiași (Video)