Antena Meniu Search
x

Munca fotografilor de la Colectiv: o expoziție inedită

Teodora Maftei, Claudiu Petre, Alex Chelba. Sunt doar trei nume de fotografi care au fost în linia întâi la Colectiv. S-au luptat pentru cea mai bună fotografie de concert

Vezi și

Teodora Maftei, Claudiu Petre, Alex Chelba. Sunt doar trei nume de fotografi care au fost în linia întâi la Colectiv. S-au luptat pentru cea mai bună fotografie de concert.

Plănuiau ca la sfârşitul anului să le adune într-o expoziţie. Teodora nu mai este, şi nici Claudiu sau Alex. Prietenii lor, însă, le-au strâns lucrările într-o expoziţie. Poveştile din spatele fotografiilor le vor spune organizatorii, prieteni buni cu cei dispăruţi. Multe lucrări vor fi vândute, pentru că fotografii vor să ajute. Banii vor merge la familiile victimelor din Colectiv.

Acum, Teodora Maftei, Alex Chelba sau Claudiu Petre sunt printre ei doar prin imaginile pe care le-au lăsat în urmă. Tragedia a luat vieţi, dar nu a rupt prietenii. Teodora, Alex sau Cristi cheltuiseră mult ca să-şi cumpere aparate de fotografiat performante. Şi obiective noi. Gata să surprindă cea mai bună imagine de concert.

Iar acest ceva special va face ca multe dintre ele să fie vândute în cadrul unei licitaţii. E un fel de a ajuta. Banii vor merge la familiile victimelor Colectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Munca fotografilor de la Colectiv: o expoziție inedită