Antena Meniu Search
x

Muncitor ingropat in pamant, salvat dupa opt ore

A fost ingropat opt ore sub pamant, dar nu s-a dat batut. Gandul ca trebuie sa ajunga la copii, acasa, l-a tinut in viata pe un barbat din judetul Arad

Vezi și

Atunci, pompierii, au dus o lupta contracronometru pentru salvarea barbatului. Mai bine de opt ore a durat operatiunea de salvare. Iar astazi au fost recompensati cu multumiri si inaintari in grad de catre superiorii lor.

Au trecut doua saptamani de cand pompierii i-au salvat viata barbatului. Muncitorul a fost prins sub pamant la sapte metri adancime, dupa ce malul, desi asigurat, s-a prabusit peste el. Orele care au urmat au fost cumplite pentru toti. Datorita oboselii si a frigului din groapa, unul dintre subofiteri a avut nevoie de ingrijiri medicale. Pompierii nu au renuntat nici o clipa la speranta ca-l vor scoate in viata, iar acum au fost recompensati. Cei 27 de ofiteri si subofiteri ai ISU Arad au primit multumiri, iar trei dintre ei au fost inaintati in grad. Totul in cadrul unei ceremonii speciale. "O mare bucurie ca am iesit de acolo. Si eu si baietii eram veseli", a declarat Gontariu Constantin, barbatul accidentat.

"Vorbea de sub pamant cu noi. Si asta ne-a determinat sa luptam mult mai mult ca sa-l scoatem la suprafata", a povestit Paul Sarosi, de la ISU Arad. Pompierii au sapat atunci cu mainile goale in mal. Era singura solutie ca pamantul sa nu o ia la vale si sa il ingroape de viu pe muncitor.

Barbatul salvat de pompieri inca este in spitalul din Arad, internat in sectia de reanimare. "Inca este dependent de sedintele de dializa, speram ca in timp lucrurile sa revina la normal", a declarat Adrian Wiener, de la Spitalul Judetean Arad.

Pacientul are inca probleme grave cu rinichii, dar isi pastreaza optimismul si lupta in continuare sa ajunga acasa langa cei doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Muncitor ingropat in pamant, salvat dupa opt ore