Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patru tineri au pornit intr-o cursa nebuna cu un echipaj de politie pe urmele lor

Patru tineri din judetul Neamt au tinut cu tot dinadinsul sa ajunga la spital dupa o noapte de distractie. Soferul era beat si nu a vrut sa opreasca la un control de rutina al politiei.

de Redactia Observator

la 21.04.2013 , 09:19

In acel moment, a inceput o cursa nebuna pe care a terminat-o intr-un sant. Si el si prietenii care il insoteau au ajuns la spital. La cativa metri distanta, politistii au gasit un barbat in agonie. Cel mai probabil victima unui alt sofer, care a fugit de la locul accidentului. Politistii il cauta acum in tot judetul

Cei patru tineri se intorceau din Piatra-Neamt. Petrecusera intr-un club, cu mult alcool, asa ca in momentul in care soferul a fost somat sa traga pe dreapta, s-a speriat si a mers mai departe.

Vezi și

Cu privirea incetosata de alcool, tanarul de la volan nu si-a mai putut stapani masina.

Pe acelasi drum, la nici jumatate de kilometru distanta, politistii au gasit un barbat de 45 de ani, victima unui alt accident rutier. Soferul a fugit imediat de la locul faptei, iar omul pe care l-a lasat in agonie a murit in bratele medicilor, la spital.

Oamenii legii au organizat filtre la toate iesirile din Bicaz si Piatra-Neamt si i-au pus in garda si pe colegii lor din Harghita.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Patru tineri au pornit intr-o cursa nebuna cu un echipaj de politie pe urmele lor