Antena Meniu Search
x

Neglijenţa unor părinţi ar putea lăsa un copil de doar un an cu semne pentru toată viaţa! Micuţul a căzut într-o oală cu apă clocotită!

Un copil de un an și patru luni, din județul Botoșani, a suferit, aseară, arsuri pe 40 la sută din corp, după ce a căzut într-o oală cu apă fierbinte.

Vezi și

Un copil de un an și patru luni, din localitatea Balta Arsă, județul Botoșani, a suferit, aseară, arsuri pe 40 la sută din corp, după ce a căzut într-o oală cu apă fierbinte. Din cauza stării grave, micuțul va fi transferat la un spital de arși din țară.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani, plt. adj. Dorina Lupu, a declarat că băiețelul în vârstă de un an și jumătate a fost preluat de echipajele medicale și transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Botoșani, urmând să fie trasferat la un spital de arși din țară.

„Băiețelul, în vârstă de un an și patru luni, a căzut într-o oală cu apă fierbinte și a suferit arsuri pe circa 40 la sută din suprafața corpului. A fost transportat la Secția de Pediatrie și urmează să fie transferat la un spital de specialitate din țară" a declarat Lupu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Neglijenţa unor părinţi ar putea lăsa un copil de doar un an cu semne pentru toată viaţa! Micuţul a căzut într-o oală cu apă clocotită!