Antena Meniu Search
x

Neluțu Trandafir, fost concurent la X Factor, a fost implicat din nou într-un accident rutier

Un accident l-a ţintuit într-un scaun cu rotile, în urmă cu 26 de ani. Astăzi, un alt accident, pe acelaşi drum, era să-l ucidă. Un fost concurent de la X FActor a trăit din nou coşmarul vieţii sale.

Vezi și

 Un accident l-a ţintuit într-un scaun cu rotile, în urmă cu 26 de ani. Astăzi, un alt accident, pe acelaşi drum, era să-l ucidă. Un fost concurent de la X FActor a trăit din nou coşmarul vieţii sale. Maşina în care se afla împreună cu familia a fost zdrobită de un alt şofer, pe o şosea din Gorj. Cântăreţul de muzică populară Neluţu Trandafir a fost rănit grav şi a ajuns la spital, alături de alte trei victime.

Vocea lui tulburătoare a lăsat o ţară în lacrimi. Destinul lui dureros a impresionat milioane de români.

Un accident pe care astăzi l-a retrăit. Pe acelaşi drum din Gorj, pe acelaşi viscol ca în urmă cu 26 de ani, Neluţu Trandafir a trecut din nou pe lângă moarte.

Din dreapta lui, i-au scos soţia, şi ea rănită. În maşina lor mai erau doi prieteni. Cu toţii au fost spulberaţi de un şofer prea grăbit, care a intrat pe contrasens, direct în ei.

La fel ca şi în urmă cu 26 de ani, când pe acelaşi drum, o fetiţă cu o sanie a sărit în faţa maşinii lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Neluțu Trandafir, fost concurent la X Factor, a fost implicat din nou într-un accident rutier