Antena Meniu Search
x

Nemultumiti de salarii, angajatii de la metrou au iesit in strada

Protest in Capitala. Angajatii de la metrou au iesit in strada, nemultumiti de salarii si de trecerea companiei in subordinea Primariei. Sindicalistii vor merge in mars de la Ministerul Transporturilor pana la Guvern.

Vezi și

Angajatii sunt nemultumiti de lipsa fondurilor pentru continuarea investitiilor la Metrorex si inghetarea bugetului de salarii.

Protestul a inceput in jurul orei 12.30, in fata Ministerului Transporturilor. De aici, sindicalistii vor pleca in mars spre Piata Victoriei, in jurul orei 14.30, pe traseul strada Gara de Nord - breteaua de legatura dintre strada Garii de Nord si Calea Grivitei - strada Polizu - strada Buzesti - Piata Victoriei.

In timpul marsului, intre orele 14.15 si 15.15, traficul rutier va fi restrictionat pe traseul de deplasare a protestatarilor, pe primele doua benzi de circulatie. In timpul protestului din Piata Victoriei va fi asigurata circulatia in doua sensuri pe Bulevardul Aviatorilor, catre Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, informeaza Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Nemultumiti de salarii, angajatii de la metrou au iesit in strada