Antena Meniu Search
x

Nepotul lui Gigi Becali, implicat intr-un scandal pe autostrada Soarelui

Un nepot de-al lui Gigi Becali a fost implicat intr-un scandal noaptea trecuta, pe Autostrada A2. Barbatul conducea chiar masina latifundiarului din Pipera. Tanarul este audiat acum la sectia 13 de politie

Vezi și

Totul s-a intamplat aseara in jurul orei 22:00 cand Vasile Geambazi si prietenul sau se intorceau grabiti de la mare, fiecare la volanul propriei limuzine. Pentru ca in fata lor circula un sofer nu la fel de rapid, nepotul lui Becali i-a facut semn acestuia folosindu-se de lumini sa ii lase calea libera. Barbatul nu ar fi inteles mesajul, ba chiar ar fi insistat sa se deplaseze inaintea celor doi pana in Bucuresti.

Suparat ca a fost deranjat de la drum, soferul s-a indreptat glont spre sectia e politie, unde le-a povestit politistilor ca nepotii lui George Becali i-au vorbit necorespunzator si ca i-au lovit masina. Acesta este decis sa se intoarca insotit de un avocat pentru a depune o plangere.

Vasile Geambazi a primit autoturismul, la volanul caruia se afla aseara, chiar de la George Becali in urma cu mai multi ani, fiind unul dintre nepotii preferati ai omului de afaceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nepotul lui Gigi Becali, implicat intr-un scandal pe autostrada Soarelui