Antena Meniu Search
x

Nereguli grave și alimente expirate descoperite la un hotel de patru stele de pe litoral

O vacanţă pe litoral se poate transforma într-un concediu la spital. S-au convins de asta inspectorii de la protecţia consumatorilor după un control fulger

Vezi și

O vacanţă pe litoral se poate transforma într-un concediu la spital. S-au convins de asta inspectorii de la protecţia consumatorilor după un control fulger

Alimentele urmau să ajungă pe mesele turiştilor cazaţi la un hotel din Mamaia, care până nu demult i-a aparţinut lui Cristi Borcea. Unele dintre alimentele pentru care turiştii au plătit bani grei erau expirate de mai bine de un an.

Nici măcar animalele nu se pot apropia de alimentele care au început să intre în stare de putrefacţie. Inspectorii au pus lacătul pe restaurantul hotelului şi i-au amendat pe administratori cu 20 de mii de lei. Surprize au avut şi în camerele turiştilor.

Aproape 100 de turişti cazaţi în camerele cu probleme şi-au făcut bagajele şi s-au mutat într-un alt hotel de 4 stele.

Şi la Sibiu, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au fost în alertă. Bazinul de înot unde anul trecut o copilă de 10 ani s-a accidentat grav este la fel de periculos.

Directorul uităţii se scuză şi spune că nu a primit bani pentru investiţii, iar mici reparaţii a făcut doar cu ajutorul prietenilor.

Explicaţiile sale nu i-au înduplecat pe inspectori, care au decis să închidă baza până când vor fi îndreptate problemele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Nereguli grave și alimente expirate descoperite la un hotel de patru stele de pe litoral