Antena Meniu Search
x

Managerul spitalului din Ploieşti a fost suspendat din funcţie. Nereguli mari găsite de Raed Arafat

Ancheta declanşată la spitalul din Ploieşti confirmă haosul! În cea mai mare unitate sanitară din Prahova, sunt nereguli mari. O parte deja descoperite de echipa de control trimisă acolo.

Vezi și

Informaţiile de ultimă oră, pe surse, în acest moment, sunt că managerul Spitalului, Adrian Strâmbeanu, ar fi fost suspendat din funcţie, de către Consiliul Judeţean Prahova.

Cel puţin pe perioada anchetei. Una începută încă de săptămâna trecută şi care-a scos la suprafaţă foarte multe nereguli, în acest spital. Spital care este cea mai mare unitate de urgenţă din Prahova.

Comisia de anchetă condusă de doctorul Raed Arafat a descoperit ieri că pe secţia de cardiologie erau 140 de paturi, şi nu 90, câte erau aprobate de Ministerul Sănătăţii.

Pe secţia de Terapie Intensivă pacienţii nu erau conectaţi la acele monitoare, mai exact, monitoarele nu erau pornite.

Explicaţia personalului medical a fost că acestea nu erau pornite ca să nu se strice. O altă problemă depistată de comisia de control este că, în ciuda faptului că spitalul a primit mai mulţi bani în 2013 decât până acum, pacienţii sunt obligaţi în continuare să meargă să-şi cumpere medicamente, dar şi alte ustensile medicale, sau branule, de la farmaciile sau de la magazinele din jurul spitalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Managerul spitalului din Ploieşti a fost suspendat din funcţie. Nereguli mari găsite de Raed Arafat