Antena Meniu Search
x

Nervi întinşi pentru şoferii care intră în Capitală prin nord, după ce Compania de Drumuri a început lucrări pe Centură

Ca să ajungă mai repede acasă locuitorii dintr-un complex rezidenţial, Bucureştiul a devenit un oraş în care se intră greu. Practic, drumul pe centura din nord a Capitalei presupune acum un ocol de un kilometru.

Vezi și

Ca să ajungă mai repede acasă locuitorii dintr-un complex rezidenţial, Bucureştiul a devenit un oraş în care se intră greu. Practic, drumul pe centura din nord a Capitalei presupune acum un ocol de un kilometru.

Zona de locuinţe despre care vorbeşte purtătorul de cuvânt de la Compania de Drumuri este un complex rezidenţial care a început să se ridice acum câţiva ani şi care încă se extinde. Aproape 5 mii de oameni trăiesc acolo şi au rămas cu o singură cale de acces. Ca să poată, totuşi, pleca şi întoarce acasă, Compania de Drumuri a venit cu soluţia de a modifica centura capitalei.

Adică, introducerea de noi sensuri giratorii. Şoferii se tem că asta va  bloca şi mai mult circulaţia, iar cei care vor dori să ajungă în Bucureşti, dinspre Mogoşoaia, vor trebuie să ocolească kilometri întregi ca să ajungă în Bucureşti.

Noile sensuri giratorii de pe centura de nord a capitalei vor apărea în următoarea săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Nervi întinşi pentru şoferii care intră în Capitală prin nord, după ce Compania de Drumuri a început lucrări pe Centură