Antena Meniu Search
x

Ninsorile fac PRĂPĂD ÎN ŢARĂ, în plină primăvară! Mii de oameni rămaşi în beznă, iar autorităţile au scos şenilatele pentru a salva vieţi

Zeci de oameni blocaţi în nămeţi, copaci doborâţi, maşini avariate şi mii de oameni rămaşi în beznă! Este bilanţul unei noi nopţi de iarnă în plină primăvară.

Vezi și

Zeci de oameni blocaţi în nămeţi, copaci doborâţi, maşini avariate şi mii de oameni rămaşi în beznă! Este bilanţul unei noi nopţi de iarnă în plină primăvară.

Zeci de oameni au îndurat frigul cu orele, captivi între troiene pe DN24, în Galaţi. Mai multe fire electrice au fost rupte de vântul puternic şi trântite pe drumul acoperit de polei. În aceste condiţii salvatorii au reuşit cu greu să ajungă la sinistraţi.

Şase au fost duşi cu şenilatele la spital. Printre ei se aflau două femei însărcinate şi un copil. Ceilalţi oameni au fost adăpostiţi în primăria din cea mai apropiată localitate.

În judeţul vecin, la Brăila, două femei au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în câmp.

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, mai multe maşini au ieşit în decor. Totodată furtuna a doborât copaci peste maşini.

Ninsoarea a creat probleme şi în Botoşani. Un tânăr de 20 de ani nu a ţinut cont de vremea de afară şi a fost la un pas de un accident grav.

Precipitaţiile abundente au dat peste cap traficul pe Valea Prahovei. Mai multe maşini de mare tonaj au derapat şi au blocat circulaţia.

În tot acest timp, pe DN1 s-au format coloane de maşini pe mai bine de 10 kilometri, pe ambele sensuri de mers. Mulţi şoferi nu au avut maşinile echipate cu anvelope de iarnă şi nu au păstrat nici distanţa regulamentară. La Cota 2000 din Sinaia, vântul a suflat cu peste 80 de kilometri/oră în rafale şi a troienit zăpada.

Din cauza viscolului, zeci de mii de oameni din Moldova au rămas fără energie electrică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ninsorile fac PRĂPĂD ÎN ŢARĂ, în plină primăvară! Mii de oameni rămaşi în beznă, iar autorităţile au scos şenilatele pentru a salva vieţi