Antena Meniu Search
x

Noapte albă pentru șefii ANAF. Motivul: gradul mic de colectare pe care Fiscul l-a înregistrat în primele luni din acest an

Ministrul Finanţelor a făcut noapte albă cu şefii ANAF. Toţi angajaţii cu funcţii de conducere au rămas la birouri până târziu în noapte.

Vezi și

Ministrul Finanţelor a făcut noapte albă cu şefii ANAF. Toţi angajaţii cu funcţii de conducere au rămas la birouri până târziu în noapte, la ordinul lui Eugen Teodorovici.

Motivul ar fi gradul mic de colectare pe care Fiscul l-a înregistrat în primele luni din acest an. Mai mult, România are cel mai mare deficit bugetar din 2010 până în prezent. În primele două luni ale anului, au fost cheltuieli de 5,5 miliarde de lei, cu 10 procente mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cu toate acestea, ministrul Teodorovici dă asigurări că statul nu a depăşit deficitul asumat şi că toate cheltuielile au fost anticipate şi cuprinse în bugetul pentru anul 2018. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Noapte albă pentru șefii ANAF. Motivul: gradul mic de colectare pe care Fiscul l-a înregistrat în primele luni din acest an