Antena Meniu Search
x

Noul BILANŢ Colectiv: 60 de morţi

Un alt tânăr rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, duminică, la un Spital din Viena unde fusese transferat, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 60.

Un alt tânăr rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, duminică, la un Spital din Viena unde fusese transferat, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 60.

UPDATE DUMINICĂ 15:40 Potrivit unor surse medicale, tânărul care a decedat se numeşte Alexandru Hogea, avea 19 ani, era din Sinaia şi era printre răniţii din clubul Colectiv care au ajuns în spitale din străinătate, el fiind internat într-o clinică din Viena.

Alexandru Mihai Iancu, un alt tânăr rănit în incendiu, a murit, sâmbătă, la Spitalul "Sf. Ioan" din Capitală, iar vineri, a decedat Andreea Ştefan la o clinică din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproximativ două săptămâni.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, duminică, la 60.

____________________________________________________________________

 

UPDATE SÂMBĂTĂ 9:40 Potrivit unor surse medicale, tânărul care a decedat se numeşte Alexandru Mihai Iancu, avea 22 de ani şi era internat în stare critică la Spitalul "Sfântul Ioan".

El avea arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului, dar și arsuri la nivelul căilor respiratorii. În ultimele zile făcuse complicații renale și digestive, iar medicii nu au mai putut să-l salveze. Trei dintre răniții internați după 30 octombrie în acest spital au murit. În prezent, nu mai există nicio victimă a incendiului din Colectiv internată la Sf. Ioan. În țară, mai sunt 44 de răniți internați în spitalele din București, dintre care 13 se află în stare gravă, iar șapte în stare critică. Despre cei din urmă, medicii spun că starea lor poate oscila de la oră la oră. Pacienții în stare gravă sunt internați la Floreasca, la Spitalul de Arsuri și la Bagdasar-Arseni.

În spitalele din străinătate mai sunt internați 29 de pacienți.

____________________________________________________________________

UPDATE VINERI 10:40 .La doar o zi după ce Ana Albu, alintată de prieteni Elsa, s-a stins la Spitalul de Arşi din Capitală, o altă veste tristă vine în această dimineaţă din Germania. Andreea Ştefan, o tânără de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea, s-a stins noaptea trecută.

Conform Vocea Vâlcii, tânăra ar fi fost trezită ieri de medici timp de 45 de minute, însă se pare că nu ar fi reacţionat foarte bine, ea fiind îngrozită de starea în care se afla. De aceea, cadrele medicale se pare că au băgat-o din nouă în comă indusă, însă organismul tinerei d nu a mai rezistat, iar în această noapte ea s-a stins la doar 28 de ani.

O altă pacientă rănită în incendiul din Colectiv, Andreea Ştefan, a murit, vineri, în spitalul din Germania unde fusese transferată, în urmă cu aproximativ două săptămâni, de la Spitalul "Sfântul Ioan” din Bucureşti,

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numărul victimelor ajungând, vineri, la 58.

____________________________________________________________________

Este vorba despre o femeie o tânără în vârstă de 37 de ani, Ana Albu, care a fost transferată în cursul zilei de miercuri de la Spitalul "Sf. Ioan" la Spitalul de Arși.

Un număr de 57 de persoane au murit în urma incendiului care a avut loc la sfârșitul lunii octombrie în club Colectiv.

În spitalele din București mai sunt internați 11 răniți în Colectiv, care se află în stare critică și gravă, alți 33 fiind în stare stabilă. De asemenea, 30 de victime sunt internate în unități medicale din străinătate.

CITEŞTE ŞI Bilanţul tragediei din clubul Colectiv a crescut la 56 de morţi

ACEASTA ESTE LISTA CU PERSOANELE DECEDATE:

1.Ruşitaru Ștefan

2.Hamed Ştefan

3.Ioniţă Cătălina

4.Simion Alexandru

5.Epure Anda Ioana

6.Vulc Maria

7.Florea Valentina

8.Opriţa Carmen Irina

9.Matei Gabriel

10.Palada Radu

11.Nelu Tilie

12.Ţelea Vlad

13.Enache Diana

14.Baldovin Nicoleta

15.Tripa Ioan

16.Georgescu Paul Alexandru

17.Rugină Adrian

18.Ignat Constantin

19.Laurenţiu Varlam

20.Alexandru Mihai

21.Ion Maria

22.Fieraru Valentin

23.Vieru Mihaela

24.Buca Petre Andrei

25.Petre Claudiu

26.Stan Simona Livia

27.Tănăsoiu Monica

28. Gheorghe Liliana

29. Voicu Mimi

30. Matache Alexandra

31. Persoana neidentificată

32. Chiriac Andreea

33. Daniel Ciobanu

34. Ionuţ Popescu

35. Ionuţ Maior

36.Tullia Ciotola

37. Alexandru Chelba

38. Florin Cristian Popescu

39. Adrian Popa

40. Mavi Sterian

41. Elena Toader

42. Alexandra Rădulescu

43. Ayberk Manci

44. Dan Matei Alexandru

45. Bogdan Enache

46. Teodora Maftei

47. Liviu Zaharescu

48. Tudor Golu

49. Elena Niţu

50. Vlăduţ Roberto Andy

51. Alexandru Pascu

52. Alexandru Aliman

53. Mădălina Strugaru

54. Claudiu Istrate

55. Loredana Darescu

56. Ioana Victoria Geambaşu

57. Ana Albu

58. Andreea Ştefan

59. Alexandru Mihai Iancu

60. Alexandru Hogea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Noul BILANŢ Colectiv: 60 de morţi